Fejl i abonnementssystem

På  grund af fejl i det system, som udsender opslag af ledige præstestillinger og andre nyheder på www.km.dk til abonnenter, har der i september på hjemmesiden været bragt nogle opslag af ledige præstestillinger, som ikke er blevet udsendt til abonnenterne, samtidig med at de blev opslået.

 

I forbindelse med at fejlen er blevet rettet, har abonnenter i løbet af fredag 3. oktober og mandag 6. oktober fået tilsendt nogle stillingsopslag, hvor ansøgningsfristen er udløbet. Abonnenterne har mandag 6. oktober desuden fået tilsendt nogle stillingsopslag, som skulle have været udsendt 22. og 29. september. For disse stillinger er ansøgningsfristen henholdsvis den 13. og 20. oktober.

 

Kirkeministeriet beklager meget, at fejlen i abonnementssystemet ikke er blevet opdaget og udbedret på et tidligere tidspunkt.

Nyhedsarkiv

16/04 2018

Kirkeminister Mette Bock har nu udpeget de fire medlemmer, der skal sidde i Det rådgivende Udvalg vedrørende Trossamfund for de kommende fire år.

Udv...

Læs mere
09/04 2018

2017 var et år i Reformationens tegn – et år, hvor det i stor stil blev markeret, at det var 500 år siden, Martin Luther offentliggjorde sine 95 teser...

Læs mere
21/02 2018

Tre ud af fire danskere er fortsat medlemmer af folkekirken. Men der er flere, der forlader folkekirken ved udmelding eller dødsfald, end der er nye,...

Læs mere
15/02 2018

Kirkeministeriet har i dag udsendt cirkulære om ringning med kirkeklokkerne i anledning af Hans Kongelige Højhed Prins Henriks død.

Læs mere
09/02 2018

Ny undersøgelse viser, at der nu er større forskel på, hvordan konfirmationsforberedelsen passes ind i elevernes skoleskema, end inden...

Læs mere
09/01 2018

Et helt nyt lønsystem til menighedsrådenes ansatte – det nye FLØS – er taget i brug.

 

Det betyder, at der nu åbnet for, at menighedsrådenes...

Læs mere