Høring om bekendtgørelse om kapitaler

Kirkeministeriet har sendt et udkast til ny bekendtgørelse om bestyrelse af kirkernes og præsteembedernes kapitaler i høring.

 

Den nye bekendtgørelse er en konsekvens af ændringer i lov om folkekirkens økonomi, som blev vedtaget af Folketinget den 15. december 2006.

 

I høringsbrevet - se link nedenfor - er der en beskrivelse af de ændringer, der sker i forhold til den hidtidige bekendtgørelse om bestyrelse af kirkernes og præsteembedernes kapitaler.

 

Høringsbrev om ny bekendtgørelse om kapitaler - PDF

 

Udkast til ny bekendtgørelse om bestyrelse af kirkernes og præsteembedernes kapitaler - PDF

 

 

Nyhedsarkiv

16/04 2018

Kirkeminister Mette Bock har nu udpeget de fire medlemmer, der skal sidde i Det rådgivende Udvalg vedrørende Trossamfund for de kommende fire år.

Udv...

Læs mere
09/04 2018

2017 var et år i Reformationens tegn – et år, hvor det i stor stil blev markeret, at det var 500 år siden, Martin Luther offentliggjorde sine 95 teser...

Læs mere
21/02 2018

Tre ud af fire danskere er fortsat medlemmer af folkekirken. Men der er flere, der forlader folkekirken ved udmelding eller dødsfald, end der er nye,...

Læs mere
15/02 2018

Kirkeministeriet har i dag udsendt cirkulære om ringning med kirkeklokkerne i anledning af Hans Kongelige Højhed Prins Henriks død.

Læs mere
09/02 2018

Ny undersøgelse viser, at der nu er større forskel på, hvordan konfirmationsforberedelsen passes ind i elevernes skoleskema, end inden...

Læs mere
09/01 2018

Et helt nyt lønsystem til menighedsrådenes ansatte – det nye FLØS – er taget i brug.

 

Det betyder, at der nu åbnet for, at menighedsrådenes...

Læs mere