IT-systemer klar til ny kirkelig struktur

Den 1. januar 2007 træder ændringerne i den kirkelige struktur i kraft, og der har været arbejdet på at forberede ændringerne, så alle it-systemer er klar 1. januar.

 

CPR-systemet har været delvist lukket fra den 21. december indtil den 29. december, og det samme gælder Den elektroniske Kirkebog. Når disse systemer åbner den 29. december, er det med de nye kommunale og kirkelige strukturer.  Den kirkelige struktur fra 1. januar kan ses på www.sogn.dk og www.provsti.dk.  

 

Ændringerne betyder bl. a. at en række sogne og provstier har fået nye navne og dermed nye e-post-adresser og nye adresser på www.sogn.dk og www.provsti.dk. Disse adresser kan ses på www.sogn.dk og www.provsti.dk.

 

Også i de interne systemer er der gennemført en række ændringer. For interesserede og for berørte i sogne og provstier kan der ses mere detaljerede oplysninger på www.kirkenettet.dk. Baggrunden for ændringerne i den kirkelige struktur beskrives på siderne om struktur og opgaver.

Nyhedsarkiv

16/04 2018

Kirkeminister Mette Bock har nu udpeget de fire medlemmer, der skal sidde i Det rådgivende Udvalg vedrørende Trossamfund for de kommende fire år.

Udv...

Læs mere
09/04 2018

2017 var et år i Reformationens tegn – et år, hvor det i stor stil blev markeret, at det var 500 år siden, Martin Luther offentliggjorde sine 95 teser...

Læs mere
21/02 2018

Tre ud af fire danskere er fortsat medlemmer af folkekirken. Men der er flere, der forlader folkekirken ved udmelding eller dødsfald, end der er nye,...

Læs mere
15/02 2018

Kirkeministeriet har i dag udsendt cirkulære om ringning med kirkeklokkerne i anledning af Hans Kongelige Højhed Prins Henriks død.

Læs mere
09/02 2018

Ny undersøgelse viser, at der nu er større forskel på, hvordan konfirmationsforberedelsen passes ind i elevernes skoleskema, end inden...

Læs mere
09/01 2018

Et helt nyt lønsystem til menighedsrådenes ansatte – det nye FLØS – er taget i brug.

 

Det betyder, at der nu åbnet for, at menighedsrådenes...

Læs mere