Julekoncert for alle i Holmens Kirke

Kirkeminister Bertel Haarder er vært, når alle inviteres til åben og gratis julekoncert i Holmens Kirke onsdag den 2. december.

Koncerten er en årligt tilbagevendende tradition, og den er arrangeret i samarbejde mellem Kirkeministeriet og organist og kantor i Holmens Kirke, Jakob Lorentzen.

Det unge cellofænomen Andreas Brantelid spiller musik af bl.a. Haydn, og fra det musikalske program kan det desuden nævnes, at Holmens Kantori vil fremføre uddrag af Bachs juleoratorium, en nordisk julesuite samt dansk advents-og julemusik.

DRs børnekor med 60 medlemmer deltager også.

Bertel Haarder har ønsket, at koncerten afvikles efter et særligt nordisk tema, og det betyder, at foruden hele regeringen, folketings-politikere og de ansatte, er de nordiske landes ambassadører samt repræsentanter fra Nordisk Råd blandt de særligt indbudte.

Koncerten begynder kl. 16,30 og varer en time og 15 minutter.

Nyhedsarkiv

16/04 2018

Kirkeminister Mette Bock har nu udpeget de fire medlemmer, der skal sidde i Det rådgivende Udvalg vedrørende Trossamfund for de kommende fire år.

Udv...

Læs mere
09/04 2018

2017 var et år i Reformationens tegn – et år, hvor det i stor stil blev markeret, at det var 500 år siden, Martin Luther offentliggjorde sine 95 teser...

Læs mere
21/02 2018

Tre ud af fire danskere er fortsat medlemmer af folkekirken. Men der er flere, der forlader folkekirken ved udmelding eller dødsfald, end der er nye,...

Læs mere
15/02 2018

Kirkeministeriet har i dag udsendt cirkulære om ringning med kirkeklokkerne i anledning af Hans Kongelige Højhed Prins Henriks død.

Læs mere
09/02 2018

Ny undersøgelse viser, at der nu er større forskel på, hvordan konfirmationsforberedelsen passes ind i elevernes skoleskema, end inden...

Læs mere
09/01 2018

Et helt nyt lønsystem til menighedsrådenes ansatte – det nye FLØS – er taget i brug.

 

Det betyder, at der nu åbnet for, at menighedsrådenes...

Læs mere