Julekoncert for alle i Holmens Kirke

Kirkeminister Bertel Haarder er vært, når alle inviteres til åben og gratis julekoncert i Holmens Kirke onsdag den 2. december.

Koncerten er en årligt tilbagevendende tradition, og den er arrangeret i samarbejde mellem Kirkeministeriet og organist og kantor i Holmens Kirke, Jakob Lorentzen.

Det unge cellofænomen Andreas Brantelid spiller musik af bl.a. Haydn, og fra det musikalske program kan det desuden nævnes, at Holmens Kantori vil fremføre uddrag af Bachs juleoratorium, en nordisk julesuite samt dansk advents-og julemusik.

DRs børnekor med 60 medlemmer deltager også.

Bertel Haarder har ønsket, at koncerten afvikles efter et særligt nordisk tema, og det betyder, at foruden hele regeringen, folketings-politikere og de ansatte, er de nordiske landes ambassadører samt repræsentanter fra Nordisk Råd blandt de særligt indbudte.

Koncerten begynder kl. 16,30 og varer en time og 15 minutter.

Nyhedsarkiv

21/02 2018

Tre ud af fire danskere er fortsat medlemmer af folkekirken. Men der er flere, der forlader folkekirken ved udmelding eller dødsfald, end der er nye,...

Læs mere
15/02 2018

Kirkeministeriet har i dag udsendt cirkulære om ringning med kirkeklokkerne i anledning af Hans Kongelige Højhed Prins Henriks død.

Læs mere
09/02 2018

Ny undersøgelse viser, at der nu er større forskel på, hvordan konfirmationsforberedelsen passes ind i elevernes skoleskema, end inden...

Læs mere
09/01 2018

Et helt nyt lønsystem til menighedsrådenes ansatte – det nye FLØS – er taget i brug.

 

Det betyder, at der nu åbnet for, at menighedsrådenes...

Læs mere
21/12 2017

På ti år er der kommet 55 flere moskeer og muslimske bedesteder i Danmark end for ti år siden. Der findes nu 170 moskeer i Danmark mod 115 i 2006....

Læs mere
20/12 2017

Et lavere dørtrin for unge til kirken, en dåbskampagne og kirken som en af civilsamfundets medborgeraktører.

Det er nogle af hovedoverskrifterne bag...

Læs mere