Kirkeministeriet står overfor en række nye opgaver og udfordringer

Pressemeddelelse den 25. oktober 2004

I den anledning har departementschef Finn Langager Larsen taget initiativ til en drøftelse med kirkeminister Tove Fergo om de fremtidige ledelsesmæssige udfordringer for ministeriet. Der er enighed om, at Kirkeministeriet har behov for nye ledelsesmæssige kompetencer for også fremover at være rustet til at løse opgaverne.

 

På den baggrund har kirkeministeren foreslået Finn Langager Larsen at træde et skridt tilbage og påtage sig en stilling som Kirkeministeriets kommitterede i kirkeretlige og kirkepolitiske spørgsmål.

Finn Langager Larsen fortsætter som departementschef, indtil der efter sædvanlig procedure er ansat en ny departementschef.

 

 

Nyhedsarkiv

16/04 2018

Kirkeminister Mette Bock har nu udpeget de fire medlemmer, der skal sidde i Det rådgivende Udvalg vedrørende Trossamfund for de kommende fire år.

Udv...

Læs mere
09/04 2018

2017 var et år i Reformationens tegn – et år, hvor det i stor stil blev markeret, at det var 500 år siden, Martin Luther offentliggjorde sine 95 teser...

Læs mere
21/02 2018

Tre ud af fire danskere er fortsat medlemmer af folkekirken. Men der er flere, der forlader folkekirken ved udmelding eller dødsfald, end der er nye,...

Læs mere
15/02 2018

Kirkeministeriet har i dag udsendt cirkulære om ringning med kirkeklokkerne i anledning af Hans Kongelige Højhed Prins Henriks død.

Læs mere
09/02 2018

Ny undersøgelse viser, at der nu er større forskel på, hvordan konfirmationsforberedelsen passes ind i elevernes skoleskema, end inden...

Læs mere
09/01 2018

Et helt nyt lønsystem til menighedsrådenes ansatte – det nye FLØS – er taget i brug.

 

Det betyder, at der nu åbnet for, at menighedsrådenes...

Læs mere