Salmebogen Online er bedste kirkelige hjemmeside

Den Danske Salmebog Online er blevet kåret som Danmarks bedste kirkelige hjemmeside i 2007. Det er et enigt dommerpanel i Kristeligt Dagblads konkurrence om de bedste kirkerlige hjemmesider, der har kåret Den Danske Salmebog Online.

 

Det er Kirkeministeriet, som sammen med Det Kongelige Vajsenhus har gjort salmebogens tekster og melodier tilgængelige på Den Danske Salmebog Online. Hjemmesiden åbnede i maj 2007. På siden kan man se salmeteksterne og høre melodierne samt finde mange forskellige oplysninger om salmerne, digterne og komponisterne.

 

Kirkeminister Bertel Haarder er glad for og stolt over kåringen af Den Danske Salmebog Online som den bedste kirkelige hjemmeside. "Salmerne er det, der fører kristendommen videre fra generation til generation. Derfor er det vigtigt med salmerne på nettet," siger Bertel Haarder.

 

Gå til Den Danske Salmebog Online

 

Læs mere om konkurrencen

Nyhedsarkiv

16/04 2018

Kirkeminister Mette Bock har nu udpeget de fire medlemmer, der skal sidde i Det rådgivende Udvalg vedrørende Trossamfund for de kommende fire år.

Udv...

Læs mere
09/04 2018

2017 var et år i Reformationens tegn – et år, hvor det i stor stil blev markeret, at det var 500 år siden, Martin Luther offentliggjorde sine 95 teser...

Læs mere
21/02 2018

Tre ud af fire danskere er fortsat medlemmer af folkekirken. Men der er flere, der forlader folkekirken ved udmelding eller dødsfald, end der er nye,...

Læs mere
15/02 2018

Kirkeministeriet har i dag udsendt cirkulære om ringning med kirkeklokkerne i anledning af Hans Kongelige Højhed Prins Henriks død.

Læs mere
09/02 2018

Ny undersøgelse viser, at der nu er større forskel på, hvordan konfirmationsforberedelsen passes ind i elevernes skoleskema, end inden...

Læs mere
09/01 2018

Et helt nyt lønsystem til menighedsrådenes ansatte – det nye FLØS – er taget i brug.

 

Det betyder, at der nu åbnet for, at menighedsrådenes...

Læs mere